Онлайн-педрада педагогів закладу

2021-03-18

Відповідно до річного плану роботи Центру дитячої творчості 18 березня 2021 року під головуванням директора закладу Сапчук Наталії проведено педагогічну раду працівників закладу у формі конференції на платформі Gooogle Miit. У ході онлайн-педради були розглянуті наступні питання:

  • Про творчість керівників гуртків: пошук інноваційних шляхів звільнення від стереотипів та шаблонів(доповідач Слободян Ф.Ф.)
  • Про стан реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання та заходи на її виконання (доповідач Скоц О.В.)
  • Про діяльність керівників гуртків, що підлягають атестації у 2020-2021 н.р. у міжатестаційний період(творчі звіти)(доповідач Нагорна А.Л., співдоповідачі Кукурудза О.В. та Шафарук С.І.)
  • Про академічну доброчесність. Обговорення Положення про академічну доброчесність.(доповідач Сапчук Н.В.)

Методист ЦДТ Слободян Ф.Ф. проаналізував стан впровадження у діяльність закладу інноваційних технологій позашкільного навчання. Із звітом про виконання заходів ЦДТ по реалізації державної Стратегії національно-патріотичного виховання у 2016-2020 роках ознайомила методист ЦДТ Скоц О.В. Також вона ознайомила присутніх з новими заходами по реалізації державної виховної Стратегії на 2020-2025 роки. Методистом Нагорною А.Л. презентовано діяльність у міжатестаційний період керівників гуртків, що будуть атестуватись у даному навчальному році: Кукурудзи О.В.(три гуртки технічного напряму) та Шафарук С.І.(гурток вишивки бісером). Самі ж вищеназвані керівники гуртків ознайомили із своєю педагогічною діяльністю за останні п’ять років та досягненнями вихованців. Ними проведено віртуальну екскурсію по виставці робіт вихованців. З Положенням про академічну доброчесність познайомила присутніх на педраді педагогів директор закладу Сапчук Н.В. Вона проаналізувала сфери застосування даного Положення та стан його дотримання педагогами закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 107