Поєднання майстерності та професіоналізму

2021-03-23

/Files/163892263_456306602273634_7688523450304044773_n.jpg

Поєднання майстерності та професіоналізму

Відповідно до наказу ЦДТ Старокостянтинівської міської ради від 19.02.2021 року №07-з «Про участь в обласній заочній виставці – конкурсі декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», (далі «конкурс»), вихованці гуртків декоративно – прикладного та образотворчого мистецтва взяли участь в І етапі обласного заочного конкурсу. Для участі в даному заході заявки подали 6 керівників гуртків відповідного напряму. Під їх керівництвом вихованці підготували 16 експонатів з 14 технік. Найбільшу кількість робіт подали на І етап виставки - конкурсу вихованці гуртків, які діють на базі: В.Мацевицького НВК – 5 (керівник Семенюк Т.В.), Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 (керівник Кондратюк Н.М.), Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 (керівник Миколюк Л.В.). По одній роботі підготували вихованці гуртків ЦДТ, які працюють на базі Радковецького НВК, Іршиківського НВК та Бутовецької ЗОШ І-ІІІ ст. (керівники Шафарук С.І., Лізавчук Т.Д. та Ващук Н.В.). Члени творчої групи відібрали вироби учасників конкурсу з кожної техніки для участі в обласному етапі конкурсу та направили 14 експонатів у наступних техніках: графіка, живопис, художнє плетіння, художня вишивка, м’яка іграшка, вироби з тіста, художнє в’язання, вироби з шкіри, бісероплетіння, паперова пластика, ізонитка, вироби з природних матеріалів, лозоплетіння та канзаші.

Аналіз поданих робіт засвідчив про високу майстерність вихованців гуртків, їх вміння фантазувати та нестандартно мислити, втілювати свої задуми в конкретні справи. Вразила членів творчої групи робота «Замріяна Гануся» виготовленого технікою бісероплетіння вихованцями ЦДТ Григорчук Надією та Давиденко Наталією. Вона наповнена глибоким змістом, містить ряд конструктивних елементів, має об’ємний вигляд та відображає українські народні мотиви.

Сподіваємось, що на обласному етапі виставки – конкурсу експонати вихованців гуртків ЦДТ Старокостянтинівської міської ради гідно конкуруватимуть з виробами вихованців з інших ОТГ області.

Кiлькiсть переглядiв: 90