День Соборності України

2020-01-22

/Files/images/sapchuk/IMG_20200122_141136.jpg

Хочу, щоб Україна була сильною, незалежною, соборною державою! Для цього вчу дітей розуміння своєї історії, знанню рідної мови, культури. Як ніколи, сьогодні на часі важливим є усвідомлення свого коріння, розуміння, чиї ми є нащадки. А гордитися українцям є чим, - рідна мова, яка є однією з найбагатших слов’янських мов, історія, яка сягає часів трипільської культури. Ми повинні її знати, гордитися тим, що ми є спадкоємцями великого народу і не дозволити недругам зруйнувати нашу країну, зробити її слабкою. А всі відповіді на питання сьогодення ми можемо знайти в минулому – в нашій історії.

Тому 22 січня 2020 року на базі Сахновецької ЗОШ І-ІІІст. був проведений виховний захід до Дня Соборності України. Захід підготували вихованці гуртка «Мистецтво спілкування», керівник Н. Сапчук. До його підготовки долучились учні 8 і 11 класів школи. На виховному заході були присутні учні Сахновецької ЗОШ І-ІІІст.

Вихованці гуртка Бойчук Лілія, Ляховська Аліна, Слободенюк Максим, Фурман Анастасія,Маслова Ольга читали вірші про єдність народу, велич рідної мови. Присутні мали змогу переглянути відеофільми про найгарніші, найвеличніші місця нашої країни.

Сподіваюсь, присутні перейнялись ідеєю єдності, сили нашої держави і кожен для себе продумав свій шлях на нелегкій дорозі становлення нашої держави.

Кiлькiсть переглядiв: 163